30 Ağustos İlkokulu

Vizyon: 21.yy becerileriyle donanmış, farkındalığı yüksek, öncü ve örnek öğrenci modeliyle eğitim öğretimin her zaman öncüsü olmak için varız.

Misyon: Her bir öğrencimizin eğitim-öğretim imkanlarından eşit şartlarda faydalandığı, bilgi,beceri,özgüven ve sorumluluğu yüksek girişimci, yenilikçi, termel değerlerini ve milli kültürünü özümsemiş, çağın koşullarına hızla uyum sağlayabilen eleştirel düşünceye sahip demokratik, çağdaş, mutlu bireyler yetiştirebilmek için gerekli ortamları sağlamak.

Başarılar: Spor Müsabakalarında çok sayıda ödül almıştır.

Servis Bilgisi: Öğrencilerimiz okula yürüyerek gelmektedirler
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://30agustosiomalatya.meb.k12.tr

Adres - Fırat Mah. İnderesi Cad. No 43 Battalgazi/Malatya

Öğretim Şekli : İkili Öğretim (öğleci)

Yerleşim Yeri - Yerleşim Yeri Bilgisi : FIRAT MAH.İNDERESİ CAD.NO:43 Battalgazi/Malatya

Adres - Fırat Mah. İnderesi Cad. No 43 Battalgazi/Malatya

Ulaşım Ulaşım : Okulumuza ulaşım çarşı merkezden Fırat mahallesi veya devlet hastanesi güzergahı belediye otobüsleri ile sağlanmaktadır. Yürüyerek merkezden okulumuza 10 dk. mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezindedir. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 550 metre, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 1800 metre, Malatya Valiliğine 1200 metre mesafededir.